Voor wie is energetische therapie geschikt?

Het is vaak niet één ding, maar een combinatie van factoren die ervoor zorgt dat je je niet goed voelt. Als draagkracht en draaglast niet meer in verhouding zijn, blijven klachten aanhouden of telkens weer terugkomen. Energetische therapie kan uitkomst bieden bij zowel lichamelijke als psychische klachten.  Patronen kunnen doorbroken worden!

Ik bied hulp bij:

•    Psychische problemen, hierbij te denken aan: stress en spanningen, burn-out, depressie, angsten en paniek, weinig zelfvertrouwen, onrust, verwardheid, het niet onder controle hebben van emoties.

•    Moeilijke thema’s in het leven, zoals: het aangaan van relaties, zingevingsvraagstukken, rouwverwerking en verlies.

•    Lichamelijke klachten, zoals pijnklachten, waaraan spanningen of psychische problemen ten grondslag liggen.

Daarnaast:

•    Kan een energetische behandeling pijn verlichtend en rustgevend werken voor mensen met een chronische ziekte, of voor mensen in de laatste levensfase. Als omstandigheden het niet toelaten om naar de praktijk in Oosterbeek te komen, is behandeling aan huis ook mogelijk.

•    Kan een energetische behandeling ondersteunend werken voor mildere klachten: een extra boost tijdens drukkere periodes, een oppepper tijdens de lange grijze herfst, of gewoon een moment van ontspanning en rust, opschonen van lichaam en geest.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving? Of heb je andere dan de genoemde klachten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

NEEM CONTACT OP

Ervaringen van cliёnten   LEES HIER