Praktisch

Tarieven en betaling

  • Intake                              : 75 min / 85 euro
  • Consult                           : 60 min / 75 euro

Je kunt na afloop van een behandeling contant betalen. Of je kunt je de factuur binnen de betalingstermijn van twee weken voldoen.

Vergoedingen

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, kunnen behandelingen bij Lifa vergoed worden. Kijk op www.vbag.nl welke zorgverzekeraars vergoeden. Het is raadzaam om bij je zorgverzekeraar te informeren naar de voorwaarden van jouw polis. Je dient zelf te zorgen voor de afhandeling van de vergoeding door je zorgverzekeraar, dit kan aan de hand van de facturen die je na elke behandeling krijgt.

Annuleren

Een afspraak wordt niet in rekening gebracht als deze tenminste 24 uur van te voren wordt afgezegd. Dit kan telefonisch op 06 16942723, of per mail naar info@praktijk-lifa.nl

Privacy

Jouw gegevens worden met zorg behandeld en bewaard, je kunt verzekerd zijn van strikte geheimhouding.  Mocht overleg met een derde noodzakelijk zijn, dan zullen we hierover afspraken maken. Informeren aan derden gebeurt alleen als jij er toestemming voor hebt gegeven.

Ter info

Behandeling bij Lifa kan op zichzelf, maar ook als therapie naast een andere behandeling worden toegepast. Uiteraard dien je met ernstige klachten eerst naar de huisarts te gaan. Reguliere behandeling of het nemen van voorgeschreven medicatie mag nooit zonder overleg met de betrokken arts veranderd of gestopt worden.

Lifa is aangesloten bij

RBCZ: HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ)
VBAG: Vereniging ter Bevordering van Alternatieve geneeswijze
Voor de klachtenfolder en klachtenregeling verwijs ik naar de website van de VBAG
KvK: 09176106 Kamer van Koophandel