Energetische therapie

Door middel van energetische therapie wordt je energiesysteem “gezond” gemaakt, waardoor je klachten afnemen. Ik doe dit door overtollige en negatieve energie af te voeren, maar ook door helende energie over te brengen op plaatsen waar blokkades zitten. Tijdens een behandeling lig je op een massagetafel, je houdt hierbij je kleren aan. Ik werk met mijn handen in het energieveld rondom je lichaam, of raak je aan. Energetisch behandelen wordt ook wel magnetiseren of healing genoemd. Een consult bestaat uit een gesprek en een energetische behandeling, een consult duurt doorgaans een uur.

Wat daarnaast belangrijk is, is dat je zelf manieren ontwikkelt om je goed te voelen. Dit doen we door jouw moeilijkheden te bespreken, maar vooral door hier praktische oefeningen aan te verbinden. Je leert, hoe je zelf beter in balans kunt blijven. Deze oefeningen zijn bijvoorbeeld gericht op ademhalen, of op positief denken. Mijn jarenlange ervaring binnen de reguliere hulpverlening zet ik in ter ondersteuning van de behandeling.

Ieder mens is uniek, dus ook de reacties op een energetische behandeling kunnen uiteenlopend zijn. Klachten kunnen in het begin tijdelijk iets verergeren, of je kunt je moe voelen na een behandeling. Dit is niet verontrustend, het betekent juist dat je systeem reageert. Hoeveel behandelingen er precies nodig zijn verschilt per persoon, ik adviseer ten minste drie behandelingen om een proces in werking te zetten. Bij langdurige of chronische klachten zijn er vaak meer behandelingen nodig.

Uit eigen ervaring weet ik wat energetische therapie kan doen. Hoe subtiel, maar ook hoe krachtig het is, welke doeltreffende uitwerking het heeft op lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau.

NEEM CONTACT OP